Skip to content Skip to footer

Pachet Cristale – Lumânări – Luna

350.00 lei

 

Categorii: , Product ID: 20621

Descriere

Cristale: Cristalele absorb energiile negative și permite încărcarea cu energii pozitive prin simpla lor atingere și amprentare cu intenție…

Atât de multe forme și culori și atât de multe caracteristici

Fiecare structură de cristal potențează și maximizează forțe din interiorul tau care au devenit timide, s-au baricadat în fața acestor viteze plușate ale cotidianului, ale vieții sociale

Tu ești minunat! Lasă-te purtat de lumea magică a acestor pietre fabuloase pentru a scoate la iveală, prin metode de uz, ritualuri pe care le poți face, ceea ce ești tu cu adevărat. Adevărata ta putere și curajul de a o folosi.

Lumânări: Ce tipuri de lumânări folosim, cum ne influențează culorile în intenția noastră manifestată, ghid practic de introducere a lumânărilor în ritualul zilnic.

Luna: Influențe și beneficii: despre aportul lunii în dinamica noastră cotidiană, fazele lunii și practică ritualică ( potențarea abundenței, sănătății, iubirii cu ajutorul intenției lunare și acțiunii de manifestare, liste de manifestare: structură, ordine, intenție, încropire), ritualuri de manifestare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Cristale – Lumânări – Luna”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închide